Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • turkije2014
  • >
  • Orient Bulgarije-Turkije caravanreis.

Sremska Mitrovica 19:11 sitemap

Nu in:

Was in:

En nog

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed

• 12-06-2014 52 (0)
  • 11-06-2014 51 (0)

Statistieken

Dit dagboek is 9313 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag 54

Toon op kaart

14 juni 2014 | Door: turkije2014

Aantal keer bekeken 217   Aantal reacties 4   Vranje, Servië
a A

Zaterdag 14 juni. We vertrekken om half negen naar de grens van Macedonië. Onderweg net voor de grens nemen we een bakkie koffie. Stopt ineens een Bulgaarse auto en roept dat Nederland het geweldig gedaan heeft tegen Spanje. Ook bij de grens is er een mijnheer die roept dat Nederland geweldig is vooral van Persie. De Bulgaarse grenspost zijn we zo doorheen en bij Macedonië gaan ze even in de caravan kijken maar kunnen dan gewoon doorrijden. Na de lunch onderweg rijden we naar de Servische grens. Dat gaat ook erg gemakkelijk. Hebben een hele mooie route gereden. Nu naar de camping in Vranje. Is hele mooie camping met een heel mooi zwembad en we worden ontvangen met een snaps. GJ heeft er vier gehad. Na nog een pilsje en wat chips gaan we om 7 uur rijden. Het is de gehele dag warm geweest maar als we willen gaan eten krijgen we een onweersbui met heel veel regen. We zouden een BBQ hebben op het terras van het zwembad wat de eigenaar vd camping zou regelen maar het wordt nu eten binnen. We krijgen een kippensoep met daarna een bord vlees met patat en een salade. Erg lekker. En de eigenaar heeft nog een stel muzikanten georganiseerd zodat het heel gezellig wordt. Om half tien is het afgelopen en we liggen al om tien uur in bed. De hele groep ligt er vroeg in. Morgen op weg naar Belgrado.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (4)

15 juni 2014 17:48 | Door: Kees

Zijn er geen opnames gemaakt van GJ op de motorkap, het lijkt wel een James Bond film.Maar zo langzamerhand begint het einde van de reis te naderen, dus genieten jullie nog maar even.

Groetjes Janny & Kees.

15 juni 2014 21:22 | Door: Elly

Het was ook een super wedstrijd. Wie had dat gedacht. 5-1. Helemaal geweldig

16 juni 2014 20:34 | Door: Marike

Geen foto's jammer. Maar wel een foto van nummerbord.

16 juni 2014 20:36 | Door: Marike

Ja een superwedstrijd. We zitten nu weer in Budapest met zijn tweeën. Nog een paar dagen en we zijn weer thuis.